Wie zijn wij?
Terracachers.nl is een initiatief van de Bond der Betuwecachers en wordt ondersteund door diverse cachers verspreid over het land.
Deze website is opgezet door een stel fanatieke Nederlandse Terracachers. Wij stoorden ons aan het feit dat Nederlandstalige informatie over Terracaching sporadisch en gefragmenteerd te vinden was.
Oprichtingsvergadering
Oprichtingsvergadering
Tijdens het Eerste Nederlandse Terracaching Event op Pampus hebben de leden van de Betuwecachers aan de overige aanwezigen een aantal voorstellen gedaan en is er gebrainstormd over het idee van een Nederlandstalige site. Tijdens een kop koffie en een gevulde koek is toen de basis gelegd van deze website. De meeste van de aanwezigen hebben in de weken na het event veel tijd gestoken in het realiseren van Terracachers.nl.
Op Terracachers.nl vind je een Nederlandstalige uitleg over wat Terracaching precies inhoud. Ook is er een Nederlandstalig discussieforum. Verder hebben wij verwijzingen naar de op Nederland betrekking hebbende pagina's op Terracaching.com (bijvoorbeeld de ranglijsten, cachekaarten en een overzicht van de Nederlandse Terracaches). Ook hebben wij een verwijzing opgenomen naar de Loglijst-site van Piet & Lein.
Het spel Terracaching wordt gespeeld en zal gespeeld blijven op Terracaching.com. Wij pretenderen slechts een Nederlandstalige portal te zijn.

Oprichters en Webmasters: Mathlener en Wij Drie.
Zeer gewaardeerde medewerkers: harrieklomp, Piet & Lein en survey adjo.
Idee├źn, op- of aanmerking zijn welkom bij de webmasters.

Terracachers.nl is onafhankelijk van Terracaching.com. Terracachers.nl is copyrighted by 'de Bond der Betuwecachers'. TerraCaching en het TerraCaching logo zijn copyrighted by 'TerraCaching, LLC'.
Laatst aangepast op zondag, 29 november 2009 18:36
 
TerraCaching en het TerraCaching logo zijn eigendom en copyright van TerraCaching, LLC en worden gebruikt met toestemming.